Site pictogram Keaton Golf

Keaton Golf Podcast – De golfpodcast voor de zakelijke golfer

Golfpodcast - Keaton Golf

Golfpodcast - Keaton Golf Podcast

Luister nu naar de golfpodcast van Keaton Golf

Hoewel het podcasten echt al heel lang bestaat, begint het luisteren naar podcasts sinds een paar jaar nu toch echt heel populair te worden.

Je kunt via bijvoorbeeld Soundcloud of via de Podcast-app op je iPhone naar een podcastaflevering luisteren. Geen van te voren vastgestelde tijden dat je moet luisteren, maar luister gewoon op een moment dat het jou het beste uitkomt.

Golfverhalen van ondernemers

In de Keaton Golf Podcast ga ik op zoek naar een combinatie van mooie golfverhalen en interessante ondernemers. De wereld van het business golf zit vol met mooie verhalen voor een golfpodcast.

In de Keaton Golf podcast vertellen ondernemers onder andere hoe zij golf inzetten om een afspraak te krijgen bij potentiële nieuwe relaties. Daarnaast vertellen zij ook wat er zo mooi is aan het golfspel en krijgen we meer inzicht in de mens achter de ondernemer.

Het streven is om gemiddeld minimaal een keer per maand een podcast aflevering te maken. Abonneer je dus nu via jouw favoriete podcastspeler of op YouTube zodat je geen enkele aflevering hoeft te missen.

Ik hoop in ieder geval dat jij er net zoveel plezier aan zult beleven als dat ik heb gehad bij het maken van de verschillende podcast afleveringen.

Golfpodcast afleveringen:

Aflevering 1. Hans van Twist
Aflevering 2. Bryan Seton – PGA golfprofessional
Aflevering 3. Leendert Louter & John Koch van Comcross
Aflevering 4. Errol Esajas van SPC Rijnmond
Aflevering 5. Leonard Smit – PGA golfprofessional
Aflevering 6. Stuart Burley – PGA golfprofessional & eigenaar van Burton Putters
Aflevering Corona update.

Via Soundcloud, Spotify, iTunes , Google Podcasts en YouTube kun jij je nu ook abonneren op de golfpodcast van Keaton Golf.

 

Mobiele versie afsluiten